sorgit de les eleccions municipals del 28 de maig de 2023, el govern municipal avançat en la redacció del Pla d'Actuació Municipal (PAM) de la legislatura 2023-2027.

">

El govern municipal treballa en l'elaboració del nou PAM

Última revisió 18-01-2024 14:48
09/11/2023

Després dels primers mesos del nou mandat, sorgit de les eleccions municipals del 28 de maig de 2023, el govern municipal avançat en la redacció del Pla d'Actuació Municipal (PAM) de la legislatura 2023-2027.

> Aquest és l'espai on es publicarà el PAM 2023-2027 un cop s'aprovi

L’alcalde i els regidors i regidores de govern estan treballant conjuntament per plasmar sobre paper la missió, valors i objectius que traçaran durant aquests quatre anys de legislatura. Uns continguts que han consensuat per poder-los traslladar de forma clara i concisa a la ciutadania de manera pública.

Per fer-ho, compten amb el suport del Servei de Coordinació de Cooperació i Assistència Local de l’Àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona. Aquest servei ofereix assistència metodològica i tecnològica per sistematitzar el contingut del PAM i dinamitza sessions presencials amb un assessorament expert.

La primera sessió s'ha fet a principis de novembre amb tot l'equip de govern i les tècniques de Diputació i ha consistit a definir el marc estratègic del PAM o, el que és el mateix, la concreció de la missió, els valors i els objectius estratègics. La pròxima sessió anirà dirigida a tècnics i tècniques responsables de diferents àrees per establir el marc operatiu.

El PAM és el document que defineix el full de ruta de l'Ajuntament pels pròxims quatre anys i que permet racionalitzar les prioritats municipals tot incardinant-les amb els espais de gestió de l'organització.