S'entreguen les claus a les famílies dels pisos de lloguer social

Última revisió 08-06-2022 15:15
08/06/2022

Durant el 2021 es va dur a terme la reforma de l’interior de tres habitatges del c/ Camp de la Bota i d’un quart del c/ Verge Fussimanya de propietat municipal per destinar-los a lloguer social. Tres d’aquests ja han estat adjudicats, i actualment en queda un disponible amb la intenció que estigui adreçat a joves.

La convocatòria per a l’adjudicació d’aquests habitatges socials es va obrir a finals de l’any passat i s’hi van poder presentar totes aquelles persones que complien uns determinats requisits socials i econòmics.

Un cop tancada la convocatòria, es va realitzar un sorteig per fer les adjudicacions, i en data de 8 de juny s’ha realitzat la signatura del contracte i s’ha fet entrega de les claus perquè les persones seleccionades puguin entrar-hi a viure. El contracte és de set anys amb possibilitat de pròrroga.

Aquest és el primer cop que s’adjudiquen uns pisos de lloguer social, i la regidora de Serveis Socials, Sílvia Tardà, ha volgut remarcar que “continuem apostant per l’habitatge social per tal que les persones que ho necessiten puguin tenir un lloguer més assequible”.

Els habitatges

L’edifici reformat del carrer Camp de la Bota compta amb planta soterrània, una planta baixa de 60 m2 construïts i accessible amb persones amb mobilitat reduïda, i una primera planta amb dos habitatges, un de 62 m2 i un altre de 73 m2. Tots els habitatges disposen de gran lluminositat i tenen ventilació creuada.