Finalitzen amb èxit les Colònies Esportives de Sallent

Última revisió 27-07-2021 13:49
27/07/2021

Van acabar el divendres 23 de juliol de la millor manera possible, ja que no va haver-se de confinar cap grup.

Un total de 90 nens i nenes d’entre vuit i catorze anys han participat a les Colònies Esportives de Sallent, organitzades per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sallent.

Es van iniciar el 28 de juny i van acabar el passat divendres 23 de juliol, i es van fer en horari de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores.

Aquest any van haver-se de prendre totes les mesures de prevenció, higiene i seguretat adaptades a la situació actual de pandèmia pel COVID-19.

Activitats ludicoesportives

Els nens i nenes van realitzar un munt d'activitats ludicoesportives com tenis, pàdel, petanca, hoquei, bàsquet, futbol sala, handbol, atletisme, sortides amb BTT, escalada al rocòdrom, curses d'orientació a la natura per conèixer els indrets més destacats del terme de Sallent, canoes al riu Llobregat, activitats al Sellarés Rural i Mas Martorell, Kàrting Sallent i sortides al llac de Navarcles a practicar canoa, caiac, paddle surf, tirolines i molt més.

Van clausurar-se amb una jornada al Kàrting de Sallent i al Mas Martorell de Sallent.

Algunes activitats que es feien altres anys no s'han pogut fer prioritzant la seguretat dels participants com són l'acampada, bivac i sortida al parc aquàtic.