El Frikibingo i Pep Plaza protagonitzen la prèvia de FM

Última revisió 07-09-2021 14:28
06/09/2021

El grup Frikibingo va ser un dels plats forts del cap de setmana previ a la Festa Major.

Frikibingo porta la diversió i la festa a Sallent

Va presentar un nou espectacle anomenat FK Covid Tour i que s’adaptava a les restriccions actuals derivades de la pandèmia.

El grup es va reinventar i va muntar un espectacle itinerant nocturn que va passar per les principals places del poble al llarg de tres hores: Plaça Catalunya, Plaça de la Pau i Plaça Sant Antoni Maria Claret.

Es van repartir quinze premis als guanyadors i guanyadores del bingo gràcies a la col·laboració de diferents establiments de Sallent i l’Ajuntament de Sallent, com per exemple ampolles de vi, descomptes en comerç local, sopars, entrades de teatres, etc.

Els establiments col·laboradors van ser el Bar Bakoa, Bar Florida, El Pecat, L’Embús, El Secret, Cafeteria Zero, Trencadís, El Tastet, Cèrgums, Pizzeria 2266, la botiga Eko, la llenceria Teresa, Els Ous de l'Oriol i la Trentasisena.

Pep Plaza exhaureix les entrades pel seu espectacle humorístic

L’endemà, el diumenge 5 de setembre, l’humorista i actor Pep Plaza va pujar a l’escenari de la Plaça St. Antoni M. Claret per presentar l’espectacle Ara més.

Es tracta d’un monòleg on explica diferents històries protagonitzades per personatges que ell mateix interpreta i diferencia a través de la seva veu. Feia dies que havia exhaurit les entrades, i va demostrar un cop més el seu talent artístic.

El Show de la Gent Gran amenitza la vetllada de divendres nit

El grup Amics9's de Sallent i Navàs van presentar l'espectacle El Show de la Gent Gran a la Plaça St. Antoni M. Claret.