L'estudi Healthy Communities inicia els mesuraments de seguiment a Sallent

Última revisió 16-10-2023 11:30
16/10/2023

Tal com estava previst, aquest octubre comencen els mesuraments de seguiment del projecte de la Fundació SHE en el qual a Sallent estan convocades 904 persones.

La Fundació Science, Health & Education (SHE) – Fundació “la Caixa”, liderada pel cardiòleg Valentí Fuster, avança en el seu projecte on Sallent i Cardona són les poblacions participants.

L’objectiu del projecte és validar que la intervenció en una comunitat impacta de manera positiva en els hàbits de vida de la seva ciutadania, aconseguint, així, la millora de la salut i de la qualitat de vida, i la reducció del risc de patir malalties cardiovasculars, primera causa de mort al món.

A finals del 2021 van començar els mesuraments a la població, i ara es requereix de nou la seva participació per tal que l’equip científic pugui treure les primeres conclusions. Les persones participants tornaran a rebre un informe complet de l’anàlisi dels resultats i propostes de millora individuals. En total, es mesuren 1811 persones: 904 a Sallent i 907 a Cardona.

En els pròxims dies, l’equip del projecte trucarà als i les participants per concertar una cita, però sinó la població mesurada pot trucar al 650 976 192.