Formació presencial gratuïta que s'impartirà el mes d'abril.
Per adquirir els coneixements i les tècniques adequades d’higiene i sanitat alimentària en manipulació d’aliments en aquelles especialitats on el seu exercici professional ho requereixi.
La formació serà els dies 17, 19 i 24 d'abril de les 09:00h del matí a les 12:15h del migdia.
• ELS ALIMENTS
- Tipus d’aliments
- Contaminació microbiana dels aliments
• MANIPULACIÓ I HIGIENE ALIMENTÀRIA
- Higiene del manipulador
- Higiene del local
- Pràctiques higièniques per a la manipulació d’aliments
• LEGISLACIÓ ALIMENTÀRIA APLICABLE
- Normativa actual genèrica
- Aliments al·lèrgens i intoleràncies
NOTA: Els participants d’aquest curs que superin l’examen d’avaluació que es realitzarà el mateix dia de la formació, obtindran un certificat d’ aprofitament del curs de MANIPULACIÓ D’ALIMENTS.
Inscripcions al següent enllaç.