FORMACIÓ: MANIPULACIÓ D'ALIMENTS

Per adquirir els coneixements bàsics establerts a la manipulació d’aliments i aplicar-los a l’entorn laboral.

PRESENCIAL - 4 HORES

CONTINGUT:
• Què s’entén per manipuladors d’aliments?
• Reglamentació de manipuladors. • Nivells de qualificació. Higiene dels aliments.
• Tipus de contaminants i problemes derivats de la contaminació dels aliments.
• Contaminants de tipus químic. Contaminants de tipus físic.
 Contaminants biològics: paràsits, micotoxines contaminants de tipus microbiològic.
• Bacteris, fongs i bolets, virus. • Classificació dels bacteris segons els aliments. Com arriben els bacteris als aliments?
• Florits: verdets i rovells, floridures i llevats. • Netedat i neteja, desinfecció- higiene personal.

Els curs és gratuït però requereix d’inscripció prèvia a través del següent formulari (clica aquí).

27/09/2024
938 206 192
Gratuït
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 27-09-2024 14:04