La Torre d'en Roca de Sallent obté el Certificat de Benestar Animal d'AENOR

Última revisió 13-05-2021 13:19
13/05/2021

La Granja Torre d’en Roca ha aconseguit el certificat Welfair™ de Benestar Animal que emet AENOR, una entitat de certificació líder a Espanya, i que garanteix que els productes han estat elaborats respectant la natura i el benestar animal.

L’entrega del certificat va tenir lloc el 12 de maig a la pròpia granja i es va fer a càrrec d’Ángel Luis Sánchez Cerón, director de Región Mediterránea d’AENOR i Israel Carvajal, tècnic de Desenvolupament de Negoci d’AENOR. Van recollir el guardó els gerents de la Torre d’en Roca, Josep M. Bosch i Miquel Bosch. Va comptar amb la presència de Llorenç Grau (responsable de qualitat de l’empresa), l’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta i el regidor d’urbanisme, Miquel Estruch.

Amb aquest certificat, l’empresa de Sallent pot garantir que els seus productes làctics han estat elaborats basant-se en una filosofia de respecte a la naturalesa i el benestar animal, com per exemple que visquin en un bon allotjament, tinguin una bona alimentació i una bona salut, així com un comportament adequat. Ángel Luis Sánchez Cerón va destacar que “existeix una demanada d’aquest tipus de producte per part de la societat, que cada vegada busca més un producte de qualitat i sostenibilitat; és un reconeixement a la sostenibilitat i a un producte de qualitat”.

Des de l’Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet es va celebrar que una empresa tan arrelada al territori sallentí hagi obtingut aquest reconeixement. Oriol Ribalta va assegurar que “pel municipi és un orgull tenir persones emprenedores que apostin pel benestar animal de forma sostenible”.

El certificat AENOR està homologat per IRTA (Institut d’Investigació i Tecnologia Agroalimentària) i NEIKER (Institut Basc d’Investigacions Agràries), basada en els referents europeus Welfare Quality i AWIN.

Miquel Bosch i Josep Maria Bosch (gerents), Llorenç Grau (responsable de qualitat de La Torre d'en Roca), Ángel Luis Sánchez (director d'AENOR) i l'alcalde Oriol Ribalta.
Miquel Bosch i Josep Maria Bosch (gerents), Llorenç Grau (responsable de qualitat de La Torre d'en Roca), Ángel Luis Sánchez (director d'AENOR) i l'alcalde Oriol Ribalta.