Es presenta a Sallent el projecte científic "Healthy Communities"

Última revisió 24-08-2021 14:41
26/07/2021

Serà dimecres 28 de juliol a les 19.00h, a Fàbrica Vella.

El dimecres 28 de juliol a la Fàbrica Vella tindrà lloc l’acte de presentació de Healthy Communities per tal de donar a conèixer el seu desenvolupament durant els pròxims 10 anys i que duu a terme La Fundació SHE – Fundació “la Caixa”.

Es tracta d’un projecte liderat pel Dr. Valentí Fuster i que té com a objectiu validar científicament que la intervenció en una comunitat impacta de manera positiva en els hàbits de vida i aconseguir, així, la reducció del risc de tenir malalties cardiovasculars.

Per què t'interessa com a salentí/na? Perquè 1.500 persones de Sallent, entre 12 i 85 anys, seran seleccionades aleatòriament a través del cens per poder participar-hi. Conèixer prèviament de què es tracta ajudarà en la teva decisió, ja que la participació de la població escollida és imprescindible perquè el projecte es pugui validar científicament.

Informació de l'acte

Estarà protagonitzat per l’equip de científic de Healthy Communities, liderat pel Dr. Valentí Fuster, i representat per la Dra. Glòria Santos, Dr. Jaume Marrugat i la Sra. Isabel Carvajal, qui seran els encarregats de presentar el projecte.

Comptarà amb la intervenció de l’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, i la tinent d’alcalde, Sílvia Tardà.

L’acte es tancarà amb l’actuació musical de The River Troupe Gospel Sallent.

Mesures de seguretat

Aquest acte es durà a terme respectant les mesures vigents de la COVID-19. Per aquest motiu, cal reservar l’entrada gratuïta a la pàgina web: fabricavella.sallent.cat o presencialment a l’Ajuntament de Sallent (de 7.30 a 14.45h). Les entrades no són numerades.

Per a més informació