Consulta la programació dels concerts i cinema a la Fresca de Sallent

Última revisió 15-07-2021 13:18
09/07/2021

Aquest mes de juliol se celebra una nova edició dels concerts i cinema a la Fresca a Sallent, pensada per a tots els públics.

Celebrem que puguin dur-se a terme aquestes activitats amb certa normalitat, i per garantir la seguretat de les persones i reduir el risc de contagi, totes elles estan adaptades a la situació actual de pandèmia. Pots consultar la programació aquí.

Els divendres: Concerts Gresca a la Fresca

A la Plaça Sant Antoni Maria Claret, cada divendres a les 22.00h es faran els concerts “Gresca a la Fresca”, organitzats per l’Ajuntament de Sallent, i que comptaran amb OddBeatles, Cotton Club, Pep i M. Josep Quartet i Xarop de Nit. Són concerts gratuïts.

Els dissabtes: Concerts al Castell i Cinema a la Fresca

El Castell de Sallent acollirà cada dissabte a les 22.00h diferents concerts. En un espai idíl·lic, passaran per l’escenari Megalí Sare, Karoline Green, Elena Gadel i Marta Robles, Gessamí Boada, i Alba i Santi Careta. Cal reservar l’entrada a www.castellsallent.cat

Els més cinèfils tindran l’oportunitat de veure algunes pel·lícules a l’exterior durant els dissabtes de juliol al Parc Pere Sallés, també a les 22.00h, que són Bienvenidos al Barrio, Las invisibles, No Matarás i Los Recuerdos. Totes les projeccions són gratuïtes.

Les activitats a la fresca són possibles gràcies a la col·laboració de les entitats Adona’t, La Trenta-Sisena, l’Associació Sant Víctor-Claret, Cicle Gaudí i el suport de Sallent Cultura i Ràdio Sallent 107.6 FM.

Mesures de seguretat COVID-19

Totes les activitats estan adaptades a la situació de pandèmia derivada de la COVID-19, i és per això que es tenen en compte les mesures de seguretat que hi hagi establertes en aquell moment, com el control de l’aforament, la distància de seguretat entre persones i l’ús de la mascareta.

Concerts i cinema a la fresca 2021
Concerts i cinema a la fresca 2021