Diego Miranda i Morales

Regidor

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)

Regidories

  • Cultura (acció cultural i Fàbrica Vella)
  • Festes (Enramades i Festa Major)
  • Entitats (relació amb entitats i coordinació de sales municipals i d’entitats)
  • Memòria Històrica
  • Salut Pública i Promoció de la Salut

Biografia

Va néixer a Sallent l'any 1975. Actualment, treballa a mitja jornada com a Cap de Fàbrica i Producció en una empresa del sector de l’alimentació animal, ubicada a Sallent. Va cursar l’EGB a l’Escola Claret de Sallent i la Formació Professional de 2n grau a l’E.T.P.D. de Navàs.

L'any 2019 es va presentar a les eleccions municipals, com a independent, ocupant el lloc número 5 de la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Sallent. Com a regidor de l'Ajuntament de Sallent gestiona les àrees municipals de Cultura, Festes, Esports, Cooperació, Sanitat i Promoció de la Salut.

Al llarg dels anys ha format part de diverses entitats de la Vila: a Ràdio Sallent com a locutor i posteriorment com a membre del Consell d’Administració; va formar part durant anys de l’entitat El Carrilet, entitat organitzadora del Carnaval de Sallent; i actualment forma part de l’entitat Els Barbuts de Sallent.

Durant anys va formar part del C.E. Sallent com a jugador de diverses categories des de benjamins fins a juvenils. També de l’A.E. Sallent com a jugador i entrenador de futbol sala, i és soci de l’A.S.C.F.

Es defineix com una persona enamorada del seu poble, les seves tradicions i el seu bé més preuat: la seva gent. Casat amb una sallentina, pare d’una nena i un nen que estudien a l’Escola Torres Amat de Sallent.

Contacte (correu electrònic) | Twitter @dmiranda75

Diego Miranda i Morales