Ruta Guardians del Bages

Visita el poblat ibèric fortificat, el Cogulló, i les restes del Castell de Sallent.

Al cim més alt de dos serrats escarpats pel riu Llobregat, reposen els restes de dues fortificacions mil·lenàries, dos guardians ancestrals d'un paisatge, el pla de Bages, amb una història geològica increïble!

Guardians del Bages és una ruta guiada que combina història i geologia tot descobrint dos dels elements més singulars del patrimoni del Bages a Sallent: un poblat ibèric fortificat, el Cogulló, i les restes del Castell de Sallent amb la singular església romànica de Sant Sebastià.

Informació

La ruta inclou: visita al centre de visitants del Geoparc, observació de diferents fenòmens geològics, visita guiada al poblat ibèric del Cogulló i visita guiada al Castell i església de Sant Sebastià.

La ruta es realitza amb vehicles propis i té una durada de tot el matí. Hi ha l'opció de reservar només una de les visites que inclou la ruta. Cal especificar-ho en l'apartat comentaris. Visita Cogulló (10:00h) o visita Castell (12:00h)

Punt de trobada: Poblat ibèric del Cogulló. Per accedir-hi cal entrar al barri de la Botjosa de Sallent (sortida 60 carretera C-16). A partir d'aquí només cal seguir les indicacions.

  • Hora d'inici: 10:00h
  • Preu: 3 €

 

Mesures de seguretat

  • Durant tota l'activitat es garantiran les mesures en matèria de salut pública en compliment de la normativa vigent en cada moment:
  • Es limitarà el nombre de persones que hi podran assistir.
  • Els assistents hauran de respectar la distància de seguretat.
  • Serà obligatori l'ús de mascareta.

Direcció: Poblat ibèric del Cogulló

23/05/2021
Hora inici 10:00
671 405 483
3,00 €
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 18-05-2021 09:44